ESPINAKA ETA GANBEN TORTILA
OSAGAIAK:
-
250 gramo ganba zurituak.
-
6 arrautza
-
3 baratxuri ale
-
Gatza
-
Olio txorrotada
Nola egin;
Ganbak deskongelatu, espinakak garbitu eta zatitu.
Zartagian, olioa berotzen jarri baratxuri ale batekin, eta beroa dagoenean,
espinakak bota eta hauek frijitu gatz apur batekin, egindakoan erreserbatu eta
baratxuri alea kendu. Olioa berotzen jarri beste baratxuri ale batekin eta beroa dagoen ganbak
bota eta hauek salteatu eta erreserbatu. Arrautzei gatza bota eta irabiatu, eta
erreserbatutako espinakak eta ganbak arrautzarekin nahastu. Zartagian olioa
berotzen jarri, eta berotutakoan prestatutako nahasketa bota eta egiten utzi,
alde bat egindakoan buelta eman eta beste aldea egiten utzi. Atera eta
ahora!!!!
2. zikloa
MILA ESKER IDEIAGATIK!!!! EGINGO DUT ETXEAN!
ResponderEliminar