2017/05/05

Bazkari osasuntsua





2017ko maiatzaren 3an, LH 2. Eta 3. zikloko ikasleak Garberara joan ginen bazkari osasuntsu bat prestatzera. Basque Culinary Centerreko Aritz eta Asier sukaldariekin eta Edurne, Eroskiko langilerekin. Aritzek eta Asierrek prestatu eta bazkaldu behar genuen menua esan ziguten eta hau zen:  bakailao marmitakoa, urdaiazpiko txanpinoiak eta arrautza lorea eta postrerako marrubiak jogurt naturalarekin. Hori jakinda 3 taldetan banatu gintuzten eta talde bakoitzari erosi beharreko zerrenda bat eman ziguten, esandako produktuak erosteko. Talde guztiak batera 71 euro gastatu genituen. Ondoren sukaldatu egin genuen bukatutakoan mahaiak jarri eta bazkaldu egin genuen. Amaitutakoan diploma eta mantal bat eman ziguten. Oso ongi pasa genuen. Oharra: Janaria oso goxoa zegoen.





2. zikloko ikasleak

No hay comentarios:

Publicar un comentario