2017/02/02

TOKIAN TOKIKO GARAIAN GARAIKO....

2016ko abenduak 12an EAThink programa bitartez, LHko 2. eta 3.zikloko ikasleak,  tailer bat egin genuen elikaduraren inguruan , bertan besteak beste, zera ikasi gneuen, pestizidek eragiten dituzten kalteak, trasgenikoak zer diren eta hauen erabilerak zer osasun ondorio dituzten, eta tokian tokiko eta garaian garaiko elikagaiak jateak duen garrantzia.


2017ko urtarrilaren 31an, HH eta LH-ko 1.zikloko ikasleak Ordiziako Delikatuz zentrora zihoazela aprobetxatuz, aurreko tailerrean prestatuko jarduerak aurkeztu genizkien  eta bertara EAThink proiektuaren arduraduna den Iker Huegun etorri zen. Hemendik eskertu nahi dio
gu, jarritako interesa eta  emandako laguntza .

No hay comentarios:

Publicar un comentario